Srečanje je namenjeno ponudnikom s področja turizma iz naše občine, letos se bo odvijalo pod naslovom Kulinarični izzivi v destinaciji. Osrednji gost bo tokrat prof. dr. Janez Bogataj.
Slovenija je z bogato kulinarično ponudbo in tradicijo postala dobro prepoznavna na področju kulinarike in si prizadeva to ponudbo še bolj obogatiti ter se promovira kot Evropska gastronomska regija 2021. Cilj je postati prepoznavna destinacija z visoko kakovostno, inovativno, avtentično ponudbo hrane in vina, ki jo ustvarjajo ponudniki. Ta temelji na lokalni raznolikosti in pridelavi, bogastvu narave in srčnosti. Osnovo kandidature predstavlja knjiga Okusiti Slovenijo, ki jo je uredil prof. dr. Janez Bogataj.
Glede na potenciale, ki jih imamo med našimi ponudniki, se želimo temu izzivu pridružiti tudi v naši občini. Zato smo kot temo letošnjega srečanja izbrali kulinariko. Osrednji gost srečanja bo prof. dr. Janez Bogataj, med drugim tudi ambasador Slovenije - Evropske gastronomske regije 2021. Šolski center Šentjur bo predstavil svoje programe in projekte s področja kulinarike, kuharski mojster Borut Jovan pa svoje kuharske vizije v sožitju z naravo.
Vabljeni k sodelovanju v pogovoru in k izmenjavi izkušenj ter idej.
Zaradi lažje organizacije vas vljudno prosimo, da svojo prisotnost potrdite na tel. št. 03 747 13 19 ali na naslov martina.ljubej@sentjur.si.
Zakon o dostopnosti spletišč in mobilnih aplikacij (ZDSMA), ureja ukrepe za zagotovitev dostopnosti spletišč in mobilnih aplikacij zavezancev po tem zakonu za vse uporabnike, zlasti za uporabnike z različnimi oblikami oviranosti. Ta zakon se uporablja za državne organe, organe samoupravnih lokalnih skupnosti in osebe javnega prava
Želite biti obveščeni o novih objavah na spletni strani?
Prijavite se na prejemanje brezplačnih e-obvestil.
Spletna stran za nemoteno delovanje uporablja piškotke
Spletna stran za delovanje uporablja samo nujno potrebne piškotke, za katere ne potrebujemo vaše privolitve. Brez namestitve teh piškotkov, vam nemotenega dostopa do spletne strani ne moremo omogočiti.
Za več informacij si preberite Politika piškotkov.